UW AUTO SNEL VERKOCHT

Top service, voor u

Verkoopbemiddeling

Autobedrijf Van Veen bemiddelt bij de aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten. Bemiddeling is een vak, wij hebben verstand van zaken en kennen de markt als geen ander. Onze kennis en ervaring, gepaard met deskundig en integer advies, leiden voor u tot een betere transactie en nog belangrijker: een juiste keuze.

In het geval van verkoop bemiddeling zullen we zorgdragen voor het gehele verkooptraject. De presentatie van uw voertuig moet goed zijn, daarom zal de auto te allen tijde volledig worden gereinigd om vervolgens een mooie foto reportage te maken van tenminste 24 foto’s.  Om de auto weer goed af te kunnen leveren zullen wij eerst een volledige technische controle doen, zodat wij eventueel ook zelf de garantie kunnen geven aan de nieuwe eigenaar.

De auto wordt op onze website geplaatst en op diverse zoekmachines zoals marktplaats en autoscout24. Maar wij gaan verder. Uw auto zal namelijk ook in heel Europa worden geadverteerd om zo het grote publiek te bereiken. Wij gaan dus op zoek naar meer verkoopmogelijkheden binnen ons eigen kanaal  en daar buiten. 

Met Autobedrijf van Veen als partner zal de opbrengst van uw auto vele malen hoger liggen dan bij een particuliere verkoop.  Bovendien heeft u thuis geen vreemden aan de deur die naar uw auto komen kijken. 
Meer weten? Neem contact op!

  • Hogere opbrengst
  • Privacy gewaarborgd
  • Veilig
  • Groter bereik
  • Professionele afhandeling

HEEFT U ONS AANBOD AL GEZIEN?

Wij hebben een snel wisselend en gevarieerd aanbod auto's.