KLANTEN VERTELLEN

AL VELE TEVREDEN KLANTEN

Klanten door heel Nederland weten ons te vinden. Zowel voor jonge gebruikte auto's als voor het onderhoud aan auto's. Maar wist u ook dat u bij ons uw auto kunt overschrijven? Hieronder een aantal reacties van klanten. Op onze Facebook pagina en in Google vindt u meer recensies.

Karin Huisjes

★★★★★

Onderweg naar ons verdiende weekendje weg naar Brugge viel onderweg onze uitlaat onder de auto weg. Zo zijn we gestrand bij Autobedrijf Van Veen. Wat een topservice hebben ze ons geleverd. Ze hebben ervoor gezorgt dat we met 45 minuten weer onze weg konden vervolgen.

Pieter Hallewas

★★★★★

Fijne service, geen standaard autodealer. Hele snelle levering en snel contact voor een kleine reparatie. Eerlijke prijs, goede service, bereikbaar, snel. Geen "autoboer" met honderden occasions waarvan de helft rot is, maar een kleinere collectie met goede (en ook een paar bijzondere) wagens. Aanrader.

Ash N.

★★★★★

Echt een autobedrijf uit duizenden! Geen hit & run mentaliteit zoals vaak gebruikelijk in de autobranche. Dit bedrijf wordt vakkundig geleid door jonge ondernemers met passie voor auto's. Gewoon een no-nonsense mentaliteit, volkomen EERLIJK en BETROUWBAAR dus! Veel complimenten voor Autobedrijf Van Veen en ik kan dit bedrijf aan iedereen die een eerlijke en betrouwbare auto zoekt van harte aanbevelen! Onze volgende auto komt zonder twijfel bij Van Veen vandaan!

Devi Hermsen

★★★★★

Zeer goede ervaring met Autobedrijf Van Veen. Een persoonlijke benadering, snelle en doeltreffende service en eerlijke prijzen. Na aankoop van mijn Mini occasion had ik wat pech met een onvoorzien defect. Dankzij occasion-garantie werd dit snel en doeltreffend voor me verholpen, maar ze gingen net even een stapje verder door me te helpen met vervangend vervoer. Voor mijn volgende auto zal ik zeker terug gaan naar Van Veen in Barneveld.

Harold Stevens

★★★★★

Goed, eerlijk en snel kan dit bedrijf genoemd worden. De verkoper staat je netjes te woord en denkt graag met je mee. Top service!

Jessica Klein

★★★★★

Autobedrijf Van Veen heeft de nieuwe auto uitgebreid schoon gemaakt en een beurt gegeven. Toen ik arriveerde om de auto op te halen boden ze ook nog even aan om mijn stoelhoezen om te zetten naar mijn nieuwe auto. Super netjes afgeleverd en geweldige service gehad!
Hartelijk dank mannen!

Sandra Visser

★★★★★

Fijne mensen en heldere communicatie. Als vrouw zonder verstand van auto's, voel je dat je eerlijk behandeld wordt en normale prijs betaald.

Linda Meijs

★★★★★

Sinds een week of twee zijn wij de trotse eigenaar van een mooie Jeep! Autobedrijf Van Veen heeft ons een goede service verleend. We zijn zeer tevereden.

Graag kennismaken? Maak een afspraak of loop binnen!