DIENSTEN

We staan voor u klaar met deskundig advies

Financiering

Wilt u bij aanschaf van een nieuwe auto gebruik maken van een financiering met een lening? Maar weet u niet helemaal hoe dit werkt? En wilt u graag geholpen worden? Autobedrijf Van Veen helpt u graag bij de financiering van een nieuwe auto. Hierbij hebben wij geen enkel financieel belang, dit is onderdeel van onze service waar ons autobedrijf om bekend staat.

Autobedrijf Van Veen weet waar op moet worden gelet bij een financiering en hoe u dit het voordeligst kan aanpakken. Onze ervaringen met BD Lease zijn heel goed. Zij zoeken voor u het beste financieringsaanbod met het scherpste rentetarief van vijftien verschillende banken. Op deze manier weet u zeker dat u gekozen heeft voor de beste financiering. En kunt u optimaal gebruik maken van onze service en de service van BD Lease.


Financieringsmogelijkheden

  • Financial lease: financial lease is geschikt voor aanschaf van bedrijfswagens en personenauto’s. Aan het einde van de looptijd bent u eigenaar van het gefinancierde object.

  • Doorlopend krediet: met een doorlopend krediet bepaalt u de hoogte van de aflossing per maand. BD Lease adviseert dit te berekenen aan de hand van de verwachte gebruiksduur.

  • Financiering met slottermijn: bij een financiering met slottermijn wordt rekening gehouden met de toekomstige restwaarde van de auto. Over dat bedrag betaalt u alleen rente. Hierdoor wordt de maandtermijn lager dan wanneer u de financiering in zijn geheel aflost.

  • Direct online berekenen
  • Lage rentes
  • Onafhankelijk advies

HEEFT U VRAGEN?

Kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag.