DIENSTEN

We staan voor u klaar met deskundig advies

Auto exporteren

Uw auto exporteren naar het buitenland? Autobedrijf Van Veen gevestigd in Barneveld kan u daarbij helpen!
Wij zijn officieel exportpartner van het VWE en het RDW. Hierdoor zijn wij hét adres voor auto export in Barneveld en omgeving. Uw auto uitvoeren is nog nooit zo eenvoudig en snel geweest. Om een voertuig uit te voeren, dient de kentekenregistratie van het voertuig in Nederland beëindigd te worden. Daarnaast zijn er exportdocumenten nodig om het voertuig in te voeren in het land van bestemming. Deze exportdocumenten worden door Autobedrijf Van Veen gemaakt. Bij het exporteren van uw auto ontvangt de verkoper een vrijwaringsbewijs. Dit vrijwaringsbewijs toont aan dat het voertuig niet meer op zijn naam staat. Voor de koper is het belangrijk om alle exportdocumenten in bezit te hebben om het voertuig in het land van bestemming in te voeren. Wij leveren alle benodigde exportdocumenten. Van een exportkenteken tot aan het douanedocument.


Auto exporteren kosten

Aan het exporteren van een auto zijn diverse kosten verbonden. De voordeligste keuze om uw auto te exporteren is via transport. In dit geval gaat de auto niet meer zelf de weg op. Indien gewenst kan de auto ook over de weg met vervangend kenteken en verzekering, hier betaalt u wel meer voor.


Kosten:

De auto gaat per transport, dus niet over de weg:

Afmelden, verzorging documenten € 59,-


De auto gaat over de weg dus met verzekering en vervangend kenteken:

Afmelden, platen, verzorging documenten € 149,-


Optioneel:

✓ Douane document € 30,-
✓ Pech hulp Europa € 49,-
✓ Type goedkeuring € 15,-


BPM bereken

Wilt u het rest-BPM bedrag berekenen bij de verkoop van een voertuig? Dit kan eenvoudig en gratis met de BPM calculator afdracht bij doorverkoop.

  • Direct een vrijwaring
  • Verzorging tijdelijk kenteken
  • Onafhankelijk advies
  • Binnen 10 min. op weg

HEEFT U VRAGEN?

Kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag.