Autobedrijf Van Veen  »  Werkplaats

Werkplaats

Heeft uw auto onderhoud nodig? Of is uw APK bijna verlopen? In de werkplaats van Autobedrijf van Veen helpen wij u graag. Met onze ervaren monteurs en de goed uitgeruste werkplaats kunnen wij uw auto repareren, onderhouden en APK keuren. Bent u onderweg en gaat een storingslampje branden? Kom dan langs bij onze werkplaats. We zullen dan zo snel mogelijk de storing voor u zoeken en repareren.

Voordelen van onze werkplaats:

  • Gratis vervangend vervoer
  • Scherp geprijsd
  • 15% korting op onderdelen
  • APK-keuring slechts €35,-
  • Werkplaatstarief slechts €49,50

Auto onderhoud

Of het nu is voor een grote of kleine onderhoudsbeurt; bij Autobedrijf van Veen kunt u altijd terecht om uw auto te onderhouden. Het is belangrijk dat uw auto regelmatig wordt onderhouden, zo blijft uw auto in topconditie. Autobedrijf van Veen beschikt over ervaren monteurs. Van ons kunt u kwaliteit verwachten bij het onderhoud van uw auto. U krijgt altijd een indicatie van de verwachtte kosten. Mocht onze monteur op onverwachte kosten stuiten, dan nemen wij altijd contact met u op. En wij gaan pas verder als u toestemming gegeven heeft. Wist u trouwens dat u bij ons altijd profiteert van 15% korting op alle onderdelen? Nog voordeliger dus!

Afspraak maken voor auto onderhoud?

Een afspraak maken voor auto onderhoud is mogelijk op drie manieren. U kunt tijdens openingstijden even bellen of langskomen. Indien u direct contact met ons wilt opnemen kan dat via de contactpagina. Vervolgens zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren.

APK keuring

Is het weer bijna tijd voor de APK keuring van uw auto? Plan vandaag nog een scherp geprijsde APK keuring in door contact met ons op te nemen.

Bij ons betaalt u €55 voor een complete APK keuring. Tijdens deze APK voeren wij geen andere werkzaamheden uit. Wij rekenen dus ook geen extra kosten waardoor u voordelig uit bent. Indien wij tijdens de keuring erachter komen dat het noodzakelijk is om reparaties te doen om aan de keuringseisen te voldoen, dan zullen wij dit vooraf met u bespreken. Wij vragen hierbij om toestemming voor de noodzakelijke reparatie. Wij beginnen dan ook nooit zonder toestemming met repareren. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Autobanden

Uw banden laten vervangen of omwisselen? Autobedrijf van Veen helpt u graag. Of het nu gaat om nieuwe autobanden of het wisselen van seizoenbanden. Maak bij ons een afspraak om uw autobanden te vervangen of verwisselen. Tijdens het vervangen of verwisselen kunt u gratis gebruik maken van vervangend vervoer of kort bij ons wachten onder het genot van een vers kopje koffie.

Storing zoeken

Brandt een storingslampje van uw auto? Of vermoedt u zelf dat er een storing is? Kom langs bij onze werkplaats en laat onze ervaren monteurs de storing opzoeken en repareren. Terwijl er wordt gezocht kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer. Wanneer de storing gevonden is laten wij u weten wat deze precies is en wat er nodig is om deze te verhelpen. In overleg met u bespreken we de reparatie en eventuele kosten zodat u weet waar u aan toe bent.