POETSBEDRIJF

Een schone zaak

Auto poetsen

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Barneveld? Dan bent u hier op het juiste adres. Autobedrijf Van Veen is een bedrijf met jarenlange ervaring in de auto sector. Wij hebben persoonlijke service hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons terecht.

Uitdeuken zonder spuiten

Tijdens het parkeren een paaltje geraakt? Of hagelschade? Wij repareren deze deukjes zonder uw auto te spuiten of plamuren. Hierdoor bent u vele malen voordeliger uit. Door onze jarenlange ervaring en professionele apparatuur kunnen wij kleine deukjes snel repareren zonder hoge kosten.

Interieur reinigen

Bij het reinigen van het interieur maken wij de volledige binnenkant schoon. De auto wordt volledig opgeruimd en schoon gezogen. Ook worden de ramen netjes gewassen en indien gewenst stickers verwijderd. Het interieur zal er weer zo goed als nieuw uitzien.

Heeft u zichtbare vlekken op de bekleding van uw auto? Of ruikt de bekleding niet meer fris? Dan is onze autobekledingsreinigingsdienst wat voor u. Wij reinigen netjes en diep de complete bekleding van uw auto, vervolgens zullen vlekken en vieze geurtjes uit uw bekleding verwijderd worden.

Bekleding repareren

Ergert u zich ook aan kleine gaatjes in uw auto bekleding? En wilt u deze laten repareren? Dan bent u bij Autobedrijf Van Veen op het juiste adres. Of het nu gaat om scheurtjes of brandgaten in uw autostoel bekleding of portierbekleding, door onze ervaring weten wij precies hoe we dit moeten repareren. Hierdoor kunnen wij uw auto bekleding repareren tegen een scherpe prijs.
 
 
 
 

Bumper reparatie

Bumperschade aan uw auto door fout inparkeren of heeft u een paaltje over het hoofd gezien? Tegenwoordig is dit snel en voordelig te repareren. Autobedrijf Van Veen maakt gebruik van de nieuwste technieken waardoor wij uw bumper kunnen repareren tegen lage kosten. Met onze speciale technieken repareren wij uw bumper voordelig en snel zonder dat deze aan sterkte verliest.

UW AUTO IN TOPCONDITIE?

Wij hebben een eigen werkplaats en poetsbedrijf