Autobedrijf Van Veen  »  Inkoop- en verkoopbemiddeling

Inkoop- en verkoopbemiddeling

Geen tijd om uw auto te verkopen? Geen zin in gedoe en mensen aan de deur? Laat ons het werk voor u doen. Zo heeft u de minimale inspanning met de maximale opbrengst. Wie wil dat nu niet?

Door gebruik te maken van onze inkoop/verkoopbemiddeling bespaart u een hoop tijd en energie bij het verkopen van uw auto. Het kan ook zijn dat u geen zin heeft in gedoe aan huis. Met onze inkoop/verkoopbemiddelingsdienst bepalen we samen met u de prijs van uw auto. Vervolgens maken wij goedverkopende foto’s van het voertuig. En plaatsen het voertuig tussen het aanbod occasions op onze website. Op deze manier nemen wij u al het werk uit handen. En bereikt u met weinig inspanning toch de maximaal gewenste opbrengst.

Heeft u geen tijd om te wachten op een geschikte koper? Wij zijn bereid om uw auto ook direct te kopen. Na taxatie en grondige inspectie van de auto brengen wij een bod uit. Indien de auto niet bij onze voorraad past zorgen wij voor een andere partij die de auto afneemt. Gegarandeerd!

Interesse voor een inkoop/verkoopbemiddeling? Of directe verkoop van uw auto? Dan bent u bij autobedrijf van Veen aan het juiste adres. Neem contact met ons op.