DIENSTEN

We staan voor u klaar met deskundig advies

Overschrijving

Heeft u een auto gekocht van een particulier en wilt u de auto overschrijven op uw naam? Dat kan eenvoudig en snel bij het officiële kentekenloket Autobedrijf Van Veen.
 

Zet uw auto op naam

Wanneer een auto is verkocht, moet het kenteken worden gekoppeld aan de naam van de nieuwe eigenaar. Middels het overschrijven van de auto wordt uw nieuwe auto op naam gezet. Bij de aanschaf van een gebruikte of nieuwe auto bij een dealer wordt dit meestal ter plekke geregeld, maar wanneer u een gebruikte auto heeft gekocht van een particulier dient u dit zelf met de verkoper te regelen. Een auto overschrijven kan bij één van de 500 officiële kentekenloketten in Nederland zoals Autobedrijf Van Veen.
 

Kosten overschrijven auto

Het overschrijven van een auto kost € 9,91.
 

Auto overschrijven – hoe gaat dat?

Om uw auto te kunnen overschrijven dient u als koper en uw verkoper allebei een Nederlands Rijbewijs, identiteitskaart of paspoort mee te nemen. Bovendien dient de verkoper het papieren kentekenbewijs (deel IB en deel II) of de kentekencard mee en de tenaamstellingscode mee te nemen.
 

Wat gebeurd er na het overschrijven van de auto?

Wanneer uw kenteken is overgeschreven bij kentekenloket Autobedrijf Van Veen dan krijgt u het eerste deel van de nieuwe tenaamstellingcode. Het tweede deel wordt samen met uw kentekencard opgestuurd. De twee delen van de tenaamstellingscode voegt u dan zelf samen.

  • Officieel kentekenloket
  • Gratis kilometercheck
  • Volgens normen RDW
  • Snel geregeld
  • Neutraal terrein voor overschrijving kenteken
  • Regel direct aanvullende diensten

UW AUTO IN TOPCONDITIE?

Wij hebben een eigen werkplaats en poetsbedrijf