Autobedrijf Van Veen  »  APK keuring in Barneveld

APK Barneveld

APK keuring in Barneveld

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Barneveld voor een APK keuring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Autobedrijf Van Veen heeft jarenlange ervaring en is hét vertrouwde adres in Barneveld. Direct een afspraak inplannen? Dat kan!

APK keuring € 55,-

Maak nu een afspraak voor een nieuwe APK. Kom langs op onze werkplaats of bel tijdens openingstijden 0342 – 435341.

Voordelen APK bij Van Veen

  • Slechts € 55,-
  • Uw veiligheid boven alles
  • RDW-erkend keuringsstation
  • Geen onverwachte kosten
  • Voordelige reparatie
  • Centraal gelegen in Barneveld

Autobedrijf Van Veen: betrouwbare APK keuringen in Barneveld

Nooit meer voor verrassingen komen te staan tijdens de APK keuring? In tegenstelling tot vele andere garages bent u bij ons verzekerd dat wij nooit eventuele reparaties verrichten tijdens de APK keuring. Wij geven u namelijk altijd vooraf een prijsopgave van de nodige kosten om uw auto APK te keuren. Wij gaan pas aan de slag wanneer u toestemming heeft gegeven over het repareren of vervangen van onderdelen. Uw auto APK laten keuren in Barneveld? Maak direct een afspraak!

rdw-erkent-apk-keuringsstation

Waar wordt mijn auto op gekeurd tijdens de APK?

Onze keurmeesters letten tijdens de keuring op een groot aantal punten, zowel de veiligheids- als milieuaspecten van uw auto. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of uw banden nog genoeg profiel bevatten en/of eventuele beschadigingen hebben. Ook onderzoekt de APK keurmeester of uw auto voldoet aan de nodige milieueisen. Voor een compleet overzicht van keuringspunten kunt u terecht op www.apk.nl.

Geen onverwachte kosten!

Als uw auto voldoet aan de nodige eisen zal deze goedgekeurd worden. Indien er reparaties of andere extra kosten nodig zijn voor een geldige APK dan wordt u hierover van tevoren ingelicht. Zonder uw toestemming gaan wij niet aan de slag, zo komt u bij ons nóóit voor verrassingen te staan.

Plan nu uw APK keuring bij u in Barneveld